Хиляди аплодираха Преслава в “Night Club The Moon”

 

Съвсем очаквано, желаещите да видят и чуят мега звездата на телевизия “Планета” бяха изключително много! Е, както всички знаем, “Night Club The Moon” е най-големият клуб в Югозапада и имаше място за всеки!

И дяата етажа на култовото нощно заведение бяха пълни до пръсване, а хората все така не спираха да идват! И ето как, в сряда, на по-доброто място имаше голяма публика, която тръпнеше в очакване на Преслава!

DJ се погрижи за доброто настроение и приятна атмосфера и така, хората успяха да повдигнат настроението си за срещата с мега звездата! В плейлиста на DJ има само тотални хитове!

И така, с бурни аплодисменти, посетителите на ” Night Club The Moon” посрещнаха Преслава! Тя зарадва всички с най-големите си хитове и се забавлява заедно с публиката!

Певицата изпълни хитовете си, сред които “Изтрезняваш ли”, “Да гори в любов”, “Не се изтриваш”, “Няма да ти пиша”, “Режим неприлична”, “Кажи здравей” и др. Публиката бурно я аплодираше след всяко едно изпълнение!

Когато певицата си тфъгна, отново бе изпратена с бурни, бурни аплодисменти както повелява за звезда от нейният ранг!

А посетителите останаха да се забавляват до ранни зори в компанията на най-добрият DJ и под звуците на най-големите хитове! За порвден път, “Night Club The Moon” показа защо е “Лидер на нощният живот в България”! Всяка сряда – по един звезден гост от българската музика или от съседни страни, гостува на “Night Club The Moon”!

А тази вечер Ви очаква вашето любимо ретро парти с истински алкохол на -50% от цената и най-добрите ретро хитове!

Facebook Comments
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.