Шок! Група “Фантазия” сложи край..

 
Последвай ме

Petar Angeloff

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Групата на народа съобщава със смесени чувства, че слага край на публичните изяви.

Екипът на Green-News.bg се добра до пикантната информация, че Fantasy Band приключват с приемането на участия, свързани със сватбени и семейни празници, тъй като графикът на музикантите е запълнен до края на летния сезон на 2020 година.Момчетата се оттеглят! Това определено е новината, която изключително бързо се разраства в медийните среди, но разбира се, Силвестър Матеев-Силвър и компания, вече са напълно подготвени да експлодират със следващата си още по-щура идея, а тя е потънала в дълбока секретна тайна.

Междувременно до нас достигна и информацията, че в известната музикантска група се случват значителни рокади. “Почитателите ни да очакват нови попълнения в оркестъра и напълно нова концепция!” – заявиха мениджърите на Fantasy Band.

Какво ли са подготвили ГРУПАТА НА НАРОДА, която с всеки изминал ден поставя рекорди в известната платформа за видеосподеляне YouTube, предстои да разберем, пишат от Green News.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.