Балканската звезда Андреа е певица от най-висок ранг!

 
Последвай ме

Petar Angeloff

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Всяка година, певицата получава редица отличия от различни страни за цялостното си творчество и за актуалните си хитове.

Балканската звезда има едни от най-гледаните и слушани парчета, а нехйната популярност нараства със всеки изминал ден. Андреа работи неуморно и съвсем скоро ще зарадва почитателите си с новите си проекти. Освен международни парчета, певицата подготвя и поп-фолк парче!

Напоследък се изписаха доста неверни неща за нея в интернет. Клубовете не я искали, почитателите я били забравили.. Вижте нещата реално! Андреа е една от най-следваните изпълнителки в социалните мрежи, което само по себе си говори, че почитателите на изпълнителка не просто не намаляват, а се множат всеки изминал ден. Само за минути, певицата събира на снимките си хиляди харесвани и коментари от почитателите си с въпроси за предстоящи проекти! Андреа първа имаше потвърден профил в социалната мрежа Instagram от родните певици! Колкото до клубовете, ами.. Когато пишат сайтовете измислици, дават ли си сметка, че Андреа има международни парчета, има дуети с европейски и световни звезди ( тепърва ще си скрие шапките с новите си проекти) .. Замислете се дали има нощен клуб, който да не желае да покани звезда като нея! Певицата отскоро предлага опцията да пее и със собствен бенд, което само по себе си показва, че е вдигнала нивото!

Ако сумирате общата гледаемост на всички видеоклипове на изпълнителката в YouTube, ще видите че към Андреа интереса е мега огромен!

Все още, никоя друга не е минала успеха на “Употребена”, въпреки че много се опитаха.. Опитваха се да работят с композиторите, с които тя работи, след това режисьори, текстописци.. Уви, нещата при тях не се получиха както при нея!
Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.