Честит рожден ден, Моника Валериева!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

През последните години, Моника Валериева се превърна в една от най-класните дами на България. Моника изглежда повече от красива и щастлива, а откакто има своят бранд “Miss Monika Cosmetics”, тя е и доста продуктивна и успешна.

Да, да.. Знаем че в миналото Моника бе любимка на жълтите медии и я изкарваха каква ли не, но тя стоеше отстрани и се смееше на измислиците по неин адрес.

Моника е едно от най-разпознаваемите имена, които са синоним на успех и красота! Доказателство за това е възходът на “Miss Monika Cosmetics”, които вече превземат целият свят!

Продуктите на “Miss Monika Cosmetics” са от най-висок клас на изключително достъпни цени – най-доброто съотношение на база цена-качество! Предстои да видим много нови артикули, които Моника скоро ще представи на многобройните консуматори на “Miss Monika Cosmetics”.

През годините, Моника претърпя огромно развитие! Тя направи песента “Грация”, която до ден днешен се помни и слуша от меломаните, а парчето набира гледаемост дори и без клип! А това е голямо постижение, защото Моника не е професионална певица (макар да има сериозни данни), а пожъна такъв успех, каквъто певици с над 10 годишна кариера не успяха..

Е, нашият екип пожелава на Моника да бъде много здрава, обичана, обичаща, успешна и продуктивна! Тя е една от най-влиятелните жени в България, а скоро и пожелаваме да бъде такава и в целият свят, защото го заслужава!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.