Едно интервю с.. Кейлин Кей!

 

1.В края на 2018г. стартира своята самостоятелна кариера. С какво се промени живота ти до този момент?


Определено много неща се случиха и промениха. Пускането на парчето имаше положително въздействие върху мен, отвори нови врати, запознах се с нови хора, опознах и себе си по-добре спрямо как реагирам и се чувствам на вниманието от хората и смятам, че намерих баланса и подобрих човека, който съм. Но също и отся много хора. Виждаш кой истински се радва за теб и кой не чак толкова. Защото в България хората страдат от една болест „Синдром на шефа“ , прочетох го в интернет от един велик човек, всеки гледа да е над другия,разбира от всичко и клевети вместо да се съсредоточи върху себе си и да се усъвършенства. Тук е момента да благодаря на хората, които истински се радваха и останаха!


2.Подготвяш ли нов проект?


Подготвям, разбира се. Втори ,че и трети и четвърти се задава! Просто всичко с времето си. Доста изненади съм подготвил за хората и се надявам да се случат бързо.


3.Ще се насочиш ли в поп-фолка?

Не мисля да се насочвам в скоро време. Нищо против, просто не е моя стил.


4.Има ли човек до себе си Кейлин Кей?

В момента все още съм на пазара. Всяка красива дама, която чете това може да го има предвид, ха.


5.Кой е твоят музикален идол?

Много от българските изпълнители ми харесват и се радвам на творчеството им. Скандау, Боро първи, Павел и Венци, Криско. Все великани!


6.Би ли направил песен за световният пазар на английски?

Да, не само бих, а и вече съм направил. Дано скоро излезе!


7.Какво те разочарова и какво ти хареса в българският хайлайф?

Много от тези хора се превземат и самозабравят. Не са световни звезди, живеем в България. Но има и много готини хора, които дават добър пример.


8.С какво се занимаваш в свободното си време?

Нямам много свободно време, но когато имам се виждам с добри приятели, тренирам, за да се държа във форма, пътувам до нови места и разпускам.


9.В интервю за едно от най-престижните радиа в България,ти сподели интересни моменти от снимачният процес на първият ти видеоклип. Ще се довериш ли отново на тях за следващият?


Да, следващият клип ще бъде заснет от Buddubbaz Tape Company отново. Това са хора, на които може да се има пълно доверие. Много креативни и готини.


10.Какво ще си пожелаеш като за финал?


Пожелавам си много поводи за усмивка и осъществени идеи.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.