Андреа повдигна завесата около предстоящите проекти!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Балканската звезда не спира да работи и да се развива като артист! Андреа е един от малкото изпълнители, които предлагат само качествени проекти. Е, съвсем скоро ще станем свидетели на новите проекти на звездата, сред които има и поп-фолк парчета..

Певицата отговаряше на въпроси в социалната мрежа Instagram, а както знаете, меломаните и многобройни български фенове заляха балканската звезда с въпроси, около предстоящите и проекти!

Този месец, Андреа сподели че ще снима нов видеоклип към предстоящо парче!
Балканската звезда изненада приятно меломаните като сподели, че поп-фолк парчето е готово! Песента е по композиция на Даниел Ганев! Андреа обаче сподели, че има и ново поп-фолк парче и от Кости!
Както знаете, Андреа ще предложи това лято песен с хитовият Super Sako! От отговорът на балканската звезда, става ясно че песента ще бъде много хитова!

Чуйте малка част от песента на Андреа и Super Sako!

Последното парче на Андреа предизвика невероятен интерес в Европа и стана тотален европейски хит! Редица популярни DJ направиха ремикси на “Miss California”, които се радват на невероятен интерес!

Remix с гледаемост над 6 800 000 гледания!
Remix с над 1 800 000 гледания!
Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.