Кралят на поп-фолка предизвика фурор в “Night Club The Moon”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

За пореден път, Азис доказа че като него втори няма! Кралят на поп-фолка за пореден път предизвика истински фурор в “Night Club The Moon”. За пореден път се видя, кой нощен клуб държи най-високо ниво в региона! И все пак, знаете че всички искат да бъдат на Азис! Е, в “Night Club The Moon” имаше място за всички! Всички избраха по-добрата сряда и Краля! Можем да кажем, че клубът се пръскаше по жевовете, но и това би било малко! Нещо, което само Азис може да постигне – изключителвн фурор!

Вечерта за всички присъстващи ще бъде изключително паметна! С поредицата си от хитове, ангелският си глас и невероятната харизма, Азис накара всички в “Night Club The Moon” да се забавляват от сърце!

Звездата на “Фен Тв” изпя най-големите си хитове, сред които: “Хоп”, “Сен Тропе”, “ММА”, “Хабиби”, “Мотел”, “Позна ли ме”, “Пробвай се” и др.

Купонът продължи до ранни зори, дори и след като Азис си тръгна. Всички посетители на “Night Club The Moon” не крият че са изключително приятно изненадани, защото за пореден път, “Night Club The Moon” канят за свой гост Краля на поп-фолка!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.