Честит рожден ден, Лорена!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме
[Снимка: Night Club The Moon]

Днес рожден ден празнува една изключителна певица. По-скоро, един изключителен човек и още по-изключителна певица – Лорена!

Звездата на “Hit Mix Music” постигна изключително много, за изключително кратко време! Безспорно, Лорена е най-силният дебют в поп-фолка и още с първата си песен “Все ми е тая”, спечели меломаните и сърцата им!

Лорена е една от малкото изпълнителки, които вадят хит след хит и пълнят всеки клуб до пръсване! Звездата на “Hit Mix Music” е изключително земен и уникален човек, който цени почитателите си! Лорена е звезда от най-висок ранг и винаги предлага само качествени проекти на почитателите си!

Дори нашият екип направи интервю с Лорена миналата година ⬇️

Нашият екип пожелава на Лорена много късмет, много творчески успехи и да достига все по-високи върхове! Пожелаваме и също, да бъде много обичана от важните хора за нея и от почитателите си! 🥳

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.