Кристиана – барбито на поп-фолка!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Още от старта на му,икалната си кариера преди години, Кристиана бе сочена за една от най-красивите и най-добре изглеждащи певици!

Е, към днешна дата, звездата на “Hit Mix Music” изглежда още по-перфектно! Кристиана винаги радва почитателите си само с хитове и дори последният “Моето време” с Галена, е сочен за един от мега хитовете на изпълнителката! “Моето време” се нареди до “Цяла нощ” с Джорджано, “Диги дай, дай”, “Big Star” с Галин, “Главната” с Яница, “Мой докрай” с Фики и др.

“Моето време” носи успех след успех за Кристиана, дори меломаните изстреляха парпето в нашата музикална класация и стана “Поп-фолк хит на седмицата”. Видеоклипа е гледан над 1 300 000 пъти, а това е само началото! Клубовете въртят парчето по няколко пъти на вечер, което е показател за голям интерес от страна на меломаните.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.