Татяна смая всички с талант и външен вид!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Снощи, звездата на “Пайнер” бе специслен гост в Парк Хотел “Москва” – София , заедно с актьора Краси Радков!

Гостите бяха смаяни от външкността на Татяна, а в момента в който се появи за своята изява, започна да се шашкат и да обсипват изпълнителката с комплименти за перфектният и външен вид! Очаквано, Татяна направи 100% купон като зарадва всички със свойте хитове! Нейните участия минават изцяло на живо и всички са учудени как певицата бързо минава в стиловете от поп-фолк към фолклор, а това е знак за изключителен усет и професионализъм!

Като за финал, Татяна изне ада всички с акапелно изпълнение на “Излел е Дельо хайдутин”, а популярният актьор Краси Радков побърза да я поздрави за невероятният и талант и отличната визия! Актьорът излезе на сцената и поздрави Татяна за всичко което прави, а дори и той самият бил впечатлен от бързото сменяне на стиловете и живото пеене.

С годините, Татяна показа че е много последоватиелна и че една красива певица! Тя е една от най-големите звезди на фирма “Пайнер”, а нейните почитатели стават все повече и повече след всеки нейн проект или изява! Татяна е една от малкото изпълнителки, които могат да пеят на живо и да изумяват всички с невероятният си талант!

Меломаните са в очакване на новият и хит, а певицата издава в аванс, че съвсек скоро може да очакват нещо много различно от нея!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.