Андреа – звездата покорила Балканите!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Андреа продължава да жъне успех след успех! Балканската звезда прави истински фурор с последният си сингъл “Miss California”, който звучи във всяка една точка на Балканите!

Дали в оригинален вариант или с ремикс – парчето предизвиква огромна еуфория когато прозвучи по радио, телевизия, кафе или клуб!

Доказателство за успеха на “Miss California” е и огромната гледаемост, която регистра оригиналната песен, заедно с ремиксите:

Оригиналната версия на “Miss California”
Ремикс с над 361 000 гледания!
Ремикс с над 1 800 000 гледания!
Ремикс с над 6 900 000 гледания!

Колаборацията на Андреа и Mario Joy се оказа повече от успешна и парчвто все още набира голяма скорост! Определено “Miss California” се нарежда до най-големите хитове на изпълнителката. И не просто хитове, а тотален европейски хит!

Андреа прикова вниманието на почитателите си като публикува снимки в официалният си Instagram профил. Певицата споделя снимки, а меломаните не спират да засипват любимката си с положителни коментари. Както знаете, Андреа има фенове от целият свят. Тя е най-популярният български изпълнител и е нашата най-разпознаваема изпълнителка навън!

Съвсем скоро, Андреа ще промотира новите си проекти! Балканската звезда ще представи две поп-фолк песни – едната е по композиция на Даниел Ганев, а другага е на Кости. Освен тях, певицата ще представи нови проекти, с които ще атакува световните класации!

Едно от тези парчета е дуета на Андреа със Super Sako, в който изпълнителката пее на български! Именно това ще се хареса на почитателите и в България, а и на балканите! Чуй чаат от песента тук..

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.