Меломаните обожават Галена!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме
[СНИМКА: Facebook – Club Illuzion]

Няма никакво съмнение, че Галена е най-обичана музикална звезда в България. Звездата на фирма “Пайнер” е най-желаният изпълнител в нощните клубове. А на всяка нейна изява – клубовете се пръскат по шефовете.

Галена е сочена за “Кралицата на поп-фолка” и “Хамелеонът на поп-фолка”. Без никакви трудности, певицата успява да се превъплати във всякакъв образ, а нейните видеоклипове са на световно ниво!

Концертните изяви на Галена също са на най-високо ниво! Мвломаните с нетърпение очакват всяка нейна концертна изява, защото именно там Галена, може да покаже какъв голям артист и професионалист е. Прическа, тоалет, хореография, хитов микс и невероятен контакт с публиката – това е нейната запазена марка! Без никакво съмнение, шоубизнеса без Галена би загубил много и би се върнал години назад..

Много нейни колежки, признават и уважават професионализмът на Галена. Нещи повече, уважават го, а не злобеят срещу нея! Съвсем открито и по редица интервюта, колежки на Галена признават за професионализмът и перфектният начин, по който звездата на “Пайнер” изпипва всичко!

А меломаните.. Хм, те просто, меко казано обожават Галена. Въпреки огромната си слава, въпреки всичко – Галена е една от малкото изпълнителки, които се снимат със свойте почитатели и не са се надули. Дори напротив, певицага е изключително земен човек и именно затова, купонът с нея навсякъде е гарантиран!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.