Очаквайте скоро новият хит на Яница!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Една от най-обичаните изпълнителки на фирма “Пайнер” загатна за предстоящ проект. Певицата публикува снимка в Instagram профила си и анонсира, че скоро се задава нещо много горещо..

View this post on Instagram

Очаквайте скоро нещо горещо…!💣💥

A post shared by YANITSA (@yanitsa_official) on

Яница безспорно е една от най-красивите и талантливи поп-фолк изпълнителки в България! Нейните почитатели се увеличават с всеки изминал ден, а певицата пък не крие радостта си от това. Яница е ор малкото изпълнителки, които пеят на живо и могат без проблем да пеят поп и поп-фолк музика.

Припомняме Ви, че последният хит на Яница “Въртележката” оглавяваше всяка една наша музикална класация по няколко пъти! Редица популярни DJ споделят, че това е мега хит, какъвто не е имало от години.. Е, Яница вдигна много високо нивото с “Въртележката”, а феновете вече тръпнат в очакване! Това е и най-гледаното парче на изпълнителката в най-големият портал за видеосподеляне в света – YouTube!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.