Силвър даде нов живот на старо, но не и забравено парче

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Съвсем неочаквано Силвър промотира новото си старо парче, което и до ден днешен не спира да докосва сърцата на меломаните.

“Човек” е заглавието на едно от най-популярните мелодични парчета на Силвесър Матеев-Силвър. Именно с него изпълнителят зарадва феновете си след като му даде нов живот или по-скоро представи специално слайдшоу към популярната си песен.

Песента видя бял свят още през 2016 година, но чак днес се появи премиерно в YouTube канала “FGM Records” на музикалната фирма на Силвър, а именно “Fantasy Group Media”.

“”Човек” – едно любимо парче на млади и стари, парче, което е на 3 години, но до ден днешен звучи навсякъде! Представяме Ви го отново, но този път със слайдшоу версия и в правилният канал.” – написаха от екипа на Силвър в социалните мрежи.


Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.