“Fantasy Band” натриха носа на конкурентите си, редят участие след участие

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Наша проверка доказва, че “Fantasy Band” са едни от най-желаните, едни от най-поръчваните музиканти в цялата страна…

Музикантите биват желани не само за частни партита, а и за клубни изяви в най-елитните дискотеки, както в България, така и в Европа.

Участията на групата се покачват с всеки изминал месец, а момчетата от състава кипят от енергия, която бива забелязана на последните им музикални изяви, които пък се радваха на огромен интерес от страна на гостите на нощните клубове.

Меломаните твърдят, че група “Фантазия” са безспорни лидери в сферата на музиката. “Най-добрите, страхотни са!”, “Истински иноватори, евала!” – са само част от коментарите на феновете.

Междувременно два от тоталните им хита “OFF:OFF” и “ДА или НЕ” не спират да набират популярност в най-голямата видео платформа в света – YouTube.

Освен с музикалното си творчество, златните момчета винаги впечатляват с иновативните си идеи. Визията на музикантите всеки път успява да привлече вниманието на феновете.


Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.