Всички говорят! Анелия и Бони се събират в “Night Club The Moon” в събота!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Тази събота се гответе за мега як купон! Разбира се, домакин на събитието ще бъде клуб номер едно на Югозапада – “Night Club The Moon”!

Две от най-обичаните поп-фолк изпълнителки се събират за общ концерт на голямата сцена на най-добрият клуб! Анелия и Бони ще нажежават страстите до червено и ще заинтригуват меломаните с най-голвмите си хитове, изпълнени на живо!

Анелия безспорно е една от най-ярките музикални звезди и няма слаба песен в цялата си кариера, а пък гласовитата Бони ще бъде за първи път в Благоевград, защото от “Night Club The Moon” винаги държат да бъдат различни и иновативни! Неслучайно са сочени за най-добрият клуб от всички!

Е, тази събота купона е гарантиран! Гответе се за нещо невиждано и нечувано! Резервирайте местенца на 📞 0887 35 35 25 📞, защото знаете, че всички искат да бъдат в “Night Club The Moon”!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.