Ремикси на “Miss California” превзеха Европа!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Европейският хит на Андреа и Mario Joy, не спира да белвжи успех след успех! “Miss California” звучи из цяла Европа, а популярните DJ направиха изключително добри ремикси на вече доказалият се хит.

Ремикс с над 7 000 000 гледания!

Това е най-популярният ремикс на европейският хит! В този си вид, “Miss California” звучи по няколко пъти на вечер в най-добрите клубове и заведения в цяла Европа! Интересът към този ремикс не утихва, дори напротив..

Ремикс с около 2 000 000 гледания.

Също и,ллючително популярен ремикс, който звучи на изключително много места и по много радиа. Признаваме, ремикса звучи много различно и изключително приятно!

Ремикс с над 350 000 гледания!

Това също е един изключителен ремикс на “Miss California”! Той също може да бъде чут в клубове, заведения и по редица популярни радиа!

По всичко личи, че “Miss California” е един от многото европейски хитове на балканската звезда Андреа! Певицата жъне успех след успех, а съвсем скоро предстоят много нови парчета!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.