Анелия и Бони направиха невероятно шоу в “Night Club The Moon”

 

Измина поредната съботна вечер, за която от топ клуб номер едно на Югозапада “Night Club The Moon”, се бяха погрижили за доброто настроение на присъстващите!

Събота вечер, за пореден път се показа и доказа, кой е лидерът на нощният живот в Югозапада, предпочитаното място от всички – “Night Club The Moon”.

На най-голямата клубна сцена в Югозапада, изгряха две звезди от българският шоубизнес. Анелия и Бони – звездите на “Планета” и “Фен Тв” направиха незабравимо шоу, за което ще се говори дълго..

Двата етажа на най-посещаваният нощен клуб бяха пълни на макс! Рсзбираемо е, всеки иска да е на най-доброто място, с най-качественият алкохол и най-вежливото обслужване!

Първа на сцената излезе звездата на фирма “Пайнер” – Анелия, която вдигна на крака публиката с най-големите си хитове! Певицата бе стилна какта винаги, а този път бе заложила и на по-различна прическа, която е актуална за сезона и изключително много и отиваше.. Анелия бе облечена в черен тоалет, състоящ се от ефирен черен и широк топ, а акцент бяха късите панталонки, които допълваха визията на и,пълнителката. Анелия бе заложила и на и,ключително ефектни обувки.. А нашият екип поздравява изпълнителката за стайлинга!

Веднага на сцената след нея, след каъо публиката бе загрята подобаващо, за първи път на клубна сцена в Благоевград излезе навероятната и неотразима Бони, която просто влуди меломаните с невероятният си талант, фигура и стайлинг! Певицата също бе заложила на черният цвят, но Бони бе избрала красива рокля в комбинация с черни ботуши.. Освен с невероятният си талант, Бони е известна и с невероятните си модни решения!

А когато запя.. Всички гледаха с отворена уста! Таланта и е Божи дар! Всички бяха много приятно изненадани от гласовитата изпълнителка, която зарадва почитателите си с най-актуалните и най-големите си хитове!

С невероятно шоу, и брилянтно живо изпълнение на всяка песен, Бони впечатли изключително много меломаните, които не крият че отново искат да я виждат на сцената на “Night Club The Moon”!

Анелия запя песен на Бони, а след това Бони запя песен на Анелия.. С това изпълнителките показаха уважвние към творпеството една на друга, а меломаните бурно ги аплодираха! Все пак, Анелия и Бони са звезди от най-висок ранг!

След като участието на двете изпълнителки приключи, най-добрият DJ в страната продължи да вдига градуса на купона с най-големите хитове в поп-фолк музиката! Няма никакво съмнение, че именно DJ Иван е отговорен за невероятните купони в най-добрият нощен клуб “Night Club The Moon”

А колкото до посетителите.. Излишно е да казваме, че купонът е бил невероятен – това се знае! Всички се забавляваха от сърце, защото “Night Club The Moon” предлага само най-доброто изживяване!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.