Андреа засне клип към новият си хит!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Балканската звезда Андреа, съвсем скоро ще изненада почитателите си с ново поп-фолк парче!

Както всички знаете, Андреа вади хит след хит, а по всичко личи, че се задава такъв..

Виж бекстейдж кадри:

Във видеоклипа към новият хит, участие взима и невероятната Моника Валериева, която ще допринесе с ударна доза класа, сексапил и невероятно излъчване!

От бекстейдж кадрите се вижда, че балканската звезда сменя няколко визии и изглежда повече от перфектно!

Очаква се клипа да бъде готов в най-скоро време, а меломаните са изключително нвтърпеливи за новият проект на своята любимка! Както знаете, Андреа има фенове по цял свят и всички с нетърпение очакват новите проекти на изпълнителката! Няма никакво съмнение, че за пореден път Андреа вдига летвата високо!

А в нашият канал във Vbox7, можете да видите и кратки видеа от бекстейджа към новият проект на Андреа!

Стартираме седмицата със страхотна новина за всички почитатели на балканската звезда! Меломаните заподозряха че Андреа снима нов клип още по сторитата на звездата в Instagram.

Но тояа далеч не е всичко! Всички сме наясно, че Андреа упорито работи по няколко парчета и изненадите тепърва предстоят!

Очаквайте съвсем скоро и колаборацията на балканската звезда със Super Sako! Изненадата е, че в парчето, Андреа пее на български!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.