Виж какви проекти подготвя Емануела!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Емануела безспорно е от топ изпълнителките в поп-фолка. Певицата от началото на музикалната си кариера няма слаба песен, а с всеки следващ нов проект, Емануела вдига летвата все по-високо!

Изпълнителката на фирма “Пайнер” работи по дует с колега от същата фирма, но не е разкрила името му все още. Паралелно с това, певицата готви и самостоятелно парче от топ композитора Даниел Ганев, с който се доказаха като изключително успешен тандем!

Но това далеч не е всичко! Емануела взема участие и предстоящият дует на Лидия и Десита, двете изпълнителки на “Alpha Music”. Откакго гръмна новината, меломаните нямат търпение да видят и чуят проекта.

Е, определвно има за какво феновете на Емануела да са във възторг. Певицата е сред най-продуктивните изпълнителки в жанра, а по всичко личи, че и тази година ще бъде доста продуктивна! Последното парче на Емануела “Скъпото се плаща” се превърна в тотален хит и звучи от всеки нощен клуб в страната!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.