Ново| Теди Александрова, Илиян и Борис Дали – Давай на DJ-я

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Най-новото музикално предложение на новосформираното трио в поп-фолка, направи своята премиера! В парчето, тримата доказани купонджии Теди Александрова, Илиян и Борис Дали, се забавляват от сърце! А освен това, дават заявка за нов хит!

“Давай на DJ-я” е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Текста на парчето е на Теди Александрова, а за видеоклипа се е погрижил Николай Скерлев! Във видеоклипа, участват и много фенове на новото трио!

Интересното в клипа е, че тримата изпълнители не влизат в рола, а са себе си! Забавни, готини и луди – така описват меломаните Борис Дали, Илиян и Теди Александрова. Със сигурност, “Давай на DJ-я” ще се нареди до най-големите хитове на сезона, както и ще бъде едно от най-ротираните парчета на предстоящите абитуриентски празници!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.