Галин – момчето, което промени музиката!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Всички ще се съгласите с нещо – Галин просто промени представите за музика в България! Казваме музика, защото звездата на “Alpha Music” не може да бъде категоризиран или заклеймвн в определен жанр

Галин безспорно е на първо място от мъжката част на поп-фолка. Винаги различен, винаги ефектен и изключително земен човек – това са само малка част от суперлативите, с които меломаните засипват изпълнителят на “Alpha Music”.

За изключително кратко време, Галин успя да наложи стила си на музика и да достигне до изключително голяма аудитория. Много меломани, които не слушат поп-фолк, споделят че харесват творчеството на създателя на “Alpha Music”. Много негови колехи се опитаха да копират стила му, но изглеждаха абсурдно.. Просто Галин е много различвн и той не следи теченията в музиката, той ги създава! През годините, Галин се доказа като успешен текстописец, композитор, изпълнител, а от скоро се доказва и като успешен продуцент. Определено той е една всестранно развита личност, която се харесва на голяма част от меломаните.

А за визията на звездата на “Alpha Music” – няма какво да кажем. Галин е изключително красив мъж, изключително желан и невероятно фотогеничен! Това подсилва още повече неговите висвоклипове, защото фенките му буквално въздишат при всяка една нова снимка в Instagram на изпълнителя..

Каквото и да кажем за Галин, наистина ще бъде малко и се страхуваме че може да изпуснем нещо, което би било важно да се каже за изпълнителят на “Alpha Music”.. Затова смело да заявим, че в поп-фолка (а и като цяло в музикалният шоубизнес в България), не е имало такъв изпълнител като него!

А съвсем скоро очаквайте много изненади от Галин, защото “Alpha Music” ще ви поднася само качествени проекти!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.