Ново| Галена и Mile Kitic – Добре ли си

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Премиера направи дългоочаквания балкански проект на Галена и Миле Китич. Звездата на фирма “Пайнер” за пореден път доказа, че е най-добрият изпълнител и всеки път вдига летвата все по-високо!

“Добре ли си” дава сериозна заявка за не просто хит, а турбо балкански хит! Личи си, пе всичко е изпипано до абсолютно съвършенство и се забелязва от нейни колежки и меломани! Галена е абсолютен еталон за качествена продукция, която не всеки може да достигне!

Сега с “Добре ли си”, Галена и Миле Китич атакуват не само музикалните чартове в България, а и на балканите! Талантливите изпълнители се събраха за общо парче, а ако съдим по първоначалната еуфория на меломаните – мега хита е на лице!

Авторите на “Добре ли си” са едни от най-големите професионалисти! Музиката и аранжимента са дело на хитовият Даниел Ганев, а текста е поверен на Анастасия Мавродиева и Marta Savic. Ефвктният и сюжетен видеоклип е дело на Георги Манов, с Крум Родригес!

Е, Галена за пореден път вдигна летвата изключително високо! А изненадите от нея определено не са свършили..

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.