Андреа: “Очаквайте скоро новото ми поп-фолк парче”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Балканската звезда Андреа, нагорещи срастите на меломаните с изключително секси снимка в Instagtam, с анонс към предстоящият поп-фолк проект на звездата.

Меломаните буквално заливат Балканската звезда с коментари около предстоящите и проекти, но разбира се – изненадите от Андреа далеч не свършват до тук!

Заедно с провокативният фотос, Балканската звезда разкри и малка част от екипа с който е работила по предстоящият си проект! Музиката и аранжимента са на хитовият Даниел Ганев, фотосесията към клипа е дело на изключителният фотограф Tibor Golob и талантливият Диди (Hiken Shtiken), косите са поверени на Васил Петровичин, гримът е дело на доказалият се Кирил Чалъков, за видеоклипа балканската звезда за пореден път се е доверила на Александър Александров – AAFshit, бижутата са от магазин номер едно в София – X.O. Boutique, банският от фотоса е от Hard SwimWear, а в клипа ще видим и изключително красивата и сексапилна Моника Валериева!

Меломаните са в трепет за предстоящият проект на Балканската звезда, защото не е тайна за никого, че Андреа прави само качествена продукция, конкурентна на световните изпълнители. Което е похвално, защото само тя достига това ниво от българските изпълнители!

Виж бекстейдж кадри от новият проект:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.