Рекорден интерес към “Добре ли си” на Галена и Mile Kitic!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Абсолютно очаквано, новият проект на Галена и Миле Китич обиколи Балканите за 24 часа! Това си пролича и по гледаемостта на видеоклипа в YouTube – само за 24 часа, клипът на “Добре ли си” е преглеждан над 600 000 пъти, което е прецент в поп-фолка!

Галена и Миле Китич – още откакто се разбра че двамата изпълнители подготвят съвместен проект, меломаните на Балканите меко казано полудяха! Фенове на двете звезди тръпнеха в очакване за новото парче и ето че то вече е факт! “Добре ли си” получава очаквано висока оценка от всички!

Проекта е изпипан просто до съвършенство! А Галена се преобрази от #МамаУраган до #БабаУраган, а меломаните са категорични че ще я слушат вечно, защото творчеството на Галена оставя огромен отпечатък върху българската музика.

#БабаУраган

Меломаните са силно впечатлени и от видеото, защото в поп-фолка отдавна нямаше сюжетен висеоклип, а благодарение на Гслена и това се случи! За пореден път, любимката на милиони меломани не ги разочарова, дори напротив – зарадва ги с мега Балкански хит!

Адмирации за всички участвали в проекта, За Галена, за Миле Китич, за Анастасия Мавродиева, за Марта Савич, за Георги Манов, за Даниел Ганев – за всички замесени в проекта!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.