Татяна подари излитане с прарашут на сина си Атанас послучай 20-тия рожден ден!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Татяна и сина си в екстремно преживяване! Красивата и талантлива майка не веднъж е показвала на свойте почитатели страста си към спорта, а вече помага и на много хора да влязат в перфекна форма!

Не случайно, сина на звездата на фирма “Пайнер” – Атанас, тренира различни спортове(Таекондо, борба, бокс, езда и др), а последното предизвикателство и за двамата е красивия и смел тинейджър, е да се спусне с парашут!

Изненадата била послучай 20 годишният му рожден ден, а гордата майка се похвали, че Атанас заслужено полетя с парашут, след като вече е взел и виза за USA!

Ето какво сподели Татяна пред екипа ни:

“Това беше истинско преключение и за двамата което ще помним завинаги! Атанас е амбициозен и борбен и знаех че ще приме моето предизвикстелство от раз! Много скоро ще замине и за Америка, така че се опитваме до колкото можем да прекарваме повече време заедно!”

Накрая на вечерта красивата и известна майка, изненадала сина си и с парти, на което гост-звезда била любимата колежка на Татяна – ослепителната Емануела!

Татяна допълни:

“Той много я харесава и си изкарахме един невервоятен купон с Еми и приятели на Наско!”

Кой не иска да има такава майка?

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.