ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ В БЛАГОЕВГРАД Е ДЪНОТО!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

ТОВА НЕ Е ПОРЕДНАТА КОМЕРСИАЛНА СТАТИЯ! НЕ Е СВЪРЗАНА С ПОПУЛЯРНИ ЛИЧНОСТИ, А С ЕДНО БАЗХАБЕРИЕ КОЕТО ТРЯБВА ДА СПРЕ! ЩЕ ИЗПОЛЗВАМ САЙТА СИ ЗА ДА ВИ ДОКАЖА АРГУМЕНТИТЕ СИ, ЗАЩО ИЗПОЛЗВАХ ТОВА ЗАГЛАВИЕ!

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ КАЧВАМ В РАЗЛИЧЕН ЧАС И ДЕН ЗА с.ИЗГРЕВ, КАТО ЗНАМ ОТЛИЧНО КОЯ ЛИНИЯ ДА ИЗПОЛЗВАМ! РАЗПИСАНИЕТО ОБАЧЕ, ИЗОБЩО НЕ ОТГОВАРЯ НА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!

ДОРИ ЕДНА ВЪЗРАСТНА ДАМА (ВЕРОЯТНО КОЛЕЖКА НА ПОСЛЕСПОМЕНАТАТА), НЕ ЖЕНАТА С БИЛЕТЧЕТАТА, ЗАПОЧНА ДА МИ СЕ ПРАВИ НА ВАЖНА ЧЕ ЦИТИРАМ “ТАКА НИ БИЛИ НАУЧИЛИ”.. АБЕ ГОСПОЖА, ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИ ВИЖДАМ СПЕЦИФИЧНАТА ФИЗИОНОМИЯ, НЕ СТЕ МЕ НАУЧИЛА НА НИЩО, АМА АЗ ЩЕ ВИ НАУЧА НА НОВОТО РАЗПИСАНИЕ МАЙ, МАЙ.. И МНОГО МОЛЯ, ПОДАРЕТЕ НА ВЪПРОСНАТА ОЧИЛА ИЛИ ПРЕГЛЕД ПРИ ДОБЪР ОЧЕН ЛЕКАР..

ТЪЙ КАТО ДНЕС Е ДЕН СЪБОТА ДАТА 27 АПРИЛ 2019 ГОДИНА, ДАТАТА СЪВПАДА С ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН ПРАЗНИК, НО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СТАВАМ ЖЕРТВА НА ХАОСА!

ЕТО ОТ КАКВО СЕ ОПЛАКВАМ ⬇️

РАЗПИСАНИЕТО НА ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ ЗА ЛИНИЯ 1А НЕ ОТГОВАРЯ НА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА! РАЗПОЛАГАМ СЪС СНИМКОВ И ВИДЕОМАТЕРИАЛ, КАК СЕ КАЧВАМ В РАЗЛИЧНИ ДНИ И ЧАСОВЕ (РАЗБИРА СЕ СПОРЕД РАЗПИСАНИЕТО), НО ВИЖДАШ ЛИ НИКОГА НЕ ХОДИ ДО ПОСОЧЕНАТА ДЕСТИНАЦИЯ! ЯВНО МНОГО ГИ МЪРЗИ ДА СИ ИЗПЪЛНЯТ КУРСА, ВСЕ ПАК ТОЯА ИМ Е РАБОТАТА! ИЛИ ДА СЕ ПОПРАВИ РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ВСИЧКИ СПИРКИ, ИЛИ ДА СЕ НАЗНАЧАТ НОВИ ШОФЬОРИ! ХОРА КОИТО НЕ ГИ МЪРЗИ ДА ИЗВЪРЗВАТ ДАДЕНА ДЛЪЖНОСТ!

В САЙТА НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД ПИСАХ ОПЛАКВАНЕ ДО КМЕТА НА БЛАГОЕВГРАД, УВИ ОТГОВОР НЯМА. ЯВНО Е ПРЕКАЛЕНО ЗАЕТ ЧОВЕКА..

А МЕН ЗА ВРАГ НЕ МЕ ИСКАТЕ, ПОВЯРВАЙТЕ! ЧЕ АЗ ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДА, АМА ЕЙ ТАКА, ИСКАМ МАЛКО ДА ПОКАЖА НА ХОРАТА КАКВИ СТЕ! ПРОБВАХ С ДОБРО – НЕ СЕ ПОЛУЧИ! ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАМ..

НЕЩО ПОВЕЧЕ, РАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯ ПАРИЧНО ОБЕЩЕТЕНИЕ, ЧЕ ТОГАВА ЩЕ ВИ Е МНОГО ГОТИНО!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.