Галена и Миле Китич са новите лидери в “Поп-фолк хит на седмицата” с абсолютен рекорд!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Макар дуета на мега звездата на българският поп-фолк Галена и сръбската мега звезда Миле Китич да излезе преди броени дни, ето че вече е на върха в нашата музикална класация “поп-фолк хит на седмицата”!

Парчето получи рекордна подрепа от меломаните и просто с лекота се изкачи на първото място! Над 20 000 души гласуваха за новият Балкански хит и избраха абсолютно единодушно “Добре ли си” за “Поп-фолк хит на седмицата”! За първи път получваме толкова висок резултат в музикална класация! Това е още един показател за добре свършена работа и доказателство, че не просто еуфорията не е преминала, а тепърва ще се разраства!

Меломаните тръпнеха в очакване за дуета на Галена и Милек Китич, още откакто се разбра че двамата работят по общо парче. Още тогава, коментарите на почитателите на двете мега звезди споделиха, че ще бъде тотален хит! Е, не познаха! Парчето е повече от тотален хит! Просто всичко е изпипано до такова съвършенство, че те е страх да похвалиш нещо, за да не пропуснеш друго! Едно голямо БРАВО от екипа на BG Vip News за Галена и Миле Китич.Ето как подредихте цялата музикална класация:

1.Галена и Миле Китич – Добре ли си – 20 780 точки
2.Теди Александрова, Илиян и Борис Дали – Давай на DJ-я – 9540 точки
3. Анелия и DJ Живко Микс – Шампион – 8980 точки
4. Кристиана ft Галена – Моето време – 6500 точки
5. Емануела – Скъпото се плаща – 6450 точки
6. Джордан – Не си прави труда – 4900 точки
7. Константин – 107 дни – 4850 точки
8. Преслава – Изтрезняваш ли – 4200 точки
9. Яница – Въртележката – 2500 точки
10. Галена – Сърце – 2050 точки
11. Фики – Ще те закарам – 1950 точки
12. Галин и Лидия – Няма да ми мине – 1900 точки
13. Анелия – Заради тебе – 870 точки
14.Тони Стораро – Мега Микс – 480 точки

А сега ви оставяме да се насладите на най-големият хит до този момент за 2019-та година, за който сме сигурни че ще гърми цяло лято, от всеки един клуб на Балканите!

5.


Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.