Меломани: Преслава е нашата кралица!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Ако можеше да преброим почитателите на поп-фолка и почитателите на Преслава – бройката ще бъде горе-долу равна! Все пак, Преслава е най-обичаният изпълнител с най-голяма аудитория.

Доказателство за това са претъпканите клубове в които звездата има участие, а меломаните следят с голям интерес всичко, което се случва около любимката им!

Когато погледнем социалните мрежи на звездата на фирма “Пайнер”, ще видим че тя е най-следваният изпълнител в Instagram и с най-харесвана страница във Facebook.

От своя страна, Преслава винаги радва почитателите си с качествени проекти, клипове на високо ниво и само хитове! В клубовете и на концертни изяви, Преслава пее на живо, а талантът и е признат и от нейни колеги извън поп-фолка.

Актуалният хит на Преслава стана “Златен хит на BG Vip News” като меломаните гласуваха и класираха “Изтрезняваш ли” цели седем пъти на върха!

Меломаните и почитателите на изпълнителката са категорични – “Преслава е нашата кралица!”

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.