Само в “Night Club The Moon” Малина и Kyriacos Georgiou ще направят мега як купон!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Точно така! Правилно сте прочели! За пореден път, “Night Club The Moon” доказаха че са номер едно и нямат конкуренция, защото на 18-ти май (събота), на сцената на “Night Club The Moon” излизат цели две звезди! Е, това ще бъде и малка загрявка за абитуриентите..

“Night Club The Moon” ще посрещне цели две звезди! Kyriacos Georgiou е познат на всички от дуетите си с Мария, Анелия и др, както и че е гръцкият секс символ! За пореден път, с големите си хитове, гръцкият изпълнител ще направи мега як купон!

Малина от своя страна.. Ах, Малина! Мега звездата на фирма “Пайнер” ще изгрее на сцената на “Night Club The Moon” за да изпее най-големите си хитове! Така както може да ви накара да танцувате до полуда, изпълнителката има и най-прочувствените песни в поп-фолка!

Очертава се поредната незабравима вечер в “Night Club The Moon”! Не пропускайте да станете част от това невероятно изживяване! Защото в замъка на “Night Club The Moon”, мечтите стават реалност! Резервирайте вашите места на 📞 0887 35 35 25📞

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.