Балканската звезда Андреа излиза на “Европейският Музикален Фестивал” в Лас Вегас!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Балканската звезда Андреа, е на път да отбележи поредният си успех. Докато нейни колежки позеленяват от яд, тя продължава да жъне все по-големи успехи и да се изявява на все по-важни и елитни концерти и фестивали.

Поредният изключителен фестивал ще се проведе от 03.05.2019-та до 05.05.2019-та година, не къде и да е, а в Лас Вегас. Андреа далеч не е за първи път в Лас Вегас, защото преди години е правила изключително успешно турне из Америка, а също така е гостувала заради общи проекти.

За пореден път, Андреа излиза рамо до рамо с най-добрите Балкански звезди! Тя ще пее рамомдо рамо с Neda Ukraden, Alexandra Stan, Andrea Banica, Cherry, Celia, No Mercy, La Bouche, Autentic, La sonora Dinamita with Vilma Diaz, Nataliya Grozovskaya и др.

Ние всички знаем колко добър и качествен изпълнител е Андреа, затова не се съмняваме че ще покори и тази сцена! Концертните изяви на балканската ни звезда са билк конкурентни на звездите ит световно ниво!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.