Избрахте Галена за “Изпълнител на месеца”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

И през изминалият месец, меломаните гласуваха изключително упорито и кажаха тежката си дума. Вие всички, почти единодушно избрахте Галена за “Изпълнител на месеца”!

Междувременно, през изминалият вече месец април, Галена представи балканият си хит “Добре ли си”, който е в колаборация с Миле Китич. Видеоклипа е на първо място в “Набиращи популярност” за България клипове в “YouTube”, а почти всички на балканите са луди по новият проект. Казваме почти всички, защото има някои, които все още не са чули песента или висяли клипа.. А определено има какво да се види!

Казваме клипа, защото той е меко казано изключителен! В него виждаме Галена като възрастна дама, а меломаните побързаха да споделят, че дори на 80 години, ще пълни зали, клубове и ще има място за нея винаги на родният (а защо не и на световният) шоубизнес!

Междувременно, графикът на изпълнителката на фирма “Пайнер” е пълен, а меломаните нямат търпение да видят любимката си, защото дори нашият екип.ще го потвърди – НЯМА ДРУГ ТАКЪВ АРТИСТ КАТО ГАЛЕНА!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.