Избрахте “Хайде опа” на Андреа за “Ретро хит на месеца”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Изключително много почитатели на балканската звезда Андреа, гласуваха за нашата музикална класация “Ретро хит на седмицата”.

Най-силна подкрепа получи парчето “Хайде опа”, което стана тотален балкански хит! За изключутелно кратко време след премиерата си, парчето превзе всички клубове на Балканите и стана тотален хит!

Най-гледаното видео в YouTube на “Хайде опа” има над 30 000 000 гледания! А ако сумираме гледаемостта на “Хайде опа” от всички качени клипове – цифрата е достоен конкурент на световните хитове!

“Хайде опа” е по музика на Кости, а след премиерата си, парчето се харесва изключително много на сръбски изпълнители, които правят кавъри. Кои по законен, кои по незаконен начин – вече имаха своя версия на тоталният хит на балканската звезда!

Андреа е най-успешният български артист познат в чужбина и имащ фенове от цял свят! Меломаните тръпнат в очакване на новите проекти на любимката си, а те идват много скоро..

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.