Честит рожден ден на феноменаСилвестър Матеев – Силвър!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Днес рожден ден има един човек, който не следва правила и течения, а ги създава! Рожден ден има Силвестър Матеев – Силвър!

Силвър е един изключително голям музикант, който не просто създава песнички, а създава музика! Онази музика, кояъо те докосва, кара те да се разплачеш или да се раздадеш на макс! Това е той! Това е човека, който разказа играта на всички музикални компании и успя да създаде едни ог най-големите хитове в поп-фолка! Но не просто хитове, а хит, който ще остане във времето!

Таланта му непознава граници. Силвър се е доказал като успешен продуцент, композитор, текстописец, изпълнител, режисьор.. Просто няма нещо, с което като се е захванал, да не го е превърнал в успешен продукт!

Е, нашият екип му пожелава успехи във всичко, да бъде здрав, за да ни радва дълги, дълги години. Защото именно той е един от малкото, които ще оставят своят отпечатък в музикалната история на България!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.