Меломани: Емилия винаги е правила хитове, но този път надмина себе си!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Меломаните не крият колко силно ги е впечатлил новият проект на мега звездата на телевизия “Планета” – Емилия, която е в сует с младата надежда на поп-фолка – Денис Теофиков!

Изключително впечатления освен хитовата песен, прави и новаторският видеоклип. Музиката и аранжимрнта са на “Diamond Beat Production”, които участват и в текста ,заедно с Анастасия Мавродиева. Емилия изглежда страхотно и остави меломаните без дъх, а в комбинация с ангелският си глас – певицата буквално отвя всякаква конкуренция! Видеоклипа едело на Виктор Антонов – Рик, който прави едни от най-добрите клипове в България. Меломаните споделят, че от години не е имало толкова добър видеоклип в поп-фолка, а други пък го определят като най-добрият!

Денис Теофиков също се представя много добре! Младата надежда на поп-фолка за кратко време си спечели изключително много голяма фенска аудитория, която очаква всеки следващ нов проект на артиста с огромно нетърпение.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.