Ясни са първите победители от конкурса на “Insta Fame”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Най-бързоразвиващата се агенция “Insta Fame”, от която част са Татяна, Златка Райкова, Благой Георгиев, Златка Димитрова и много други популярни лица, обяви конкурс за непопулярни хора, които могат да станат част от най-популярната и нашумяла агенция! Освен това, “Insta Fame” има и най-бързоразвиващият се хаштаг – #InstaFameBG

Двамата победители преминаха през задължителните три кръга за гласуване и бяха отсяти само най-заслужилите!

Първият победител е Иван Дамянов, който бе едно от най-харесваните нови лица в конкурса! Той бе избран и от VIP жури, което никак не е за подценяване!
Вторият победител е София Анева, която също бе най-харесвана от новите лица и избрана от VIP жури.

Двамата победители стават част от “Insta Fame”, каквато привилегия има не всеки.. Всеки иска да бъде част от най-добрата агенция, но малцина стават част от нея! Искаш и ти да бъдеш лице на “Insta Fame”?! Следи нашият сайт и техните профили, за да разбереш за следващите конкурси!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.