Групата на народа – “Фантазия” празнува рожден ден

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

На Гергьовден съвременният състав на група “Фантазия”’ празнува рожден ден.

Момчетата от бенда бързо завладяват сърцата на хората и малко след сформирането си биват наречени от феновете си “Групата на народа”.
Жанровите влияния, които оригиналният им звук съчетава са поп с етно фюжън и чилаут, поп-фолк с рап и други.

В последните години с много фантазия, “Фантазия” се наложи като едно от най-интересните явления на музикалният небосвод. На множество участия в най-добрите клубове в страната и Европа “Фантазия” представя над 15 авторски парчета. Смело можем да кажем, че ТЕ са истинска интернет сензация. Освен това видео клиповете на бандата са излъчвани в национални телевизии и ротирани във водещи музикални канали и радиа в България и САЩ.

“Фантазия” са Силвестър Матеев – Силвър (фронтмен, барабани), Алеко Филипов – Мънки (вокал, текст), Ивайло Димитров (соло китара), Митко Василев (кларинет), Дейвид Петров (клавир), Ерхан Ариф (клавир), Денис Алексиев (бас китара), Миро Гагов (тарамбука).

Припомняме ви, че група “Фантазия”, Силвестър Матеев – Силвър наследява от баща си, който е основателят на бенда.

Съвсем скоро се очаква да излезе и парчето “Казабланка”, което успява да се превърне в хит само от кратките тийзъри, които групата представя.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.