Защо снимка на Алекс и Дани Петканови събра толкова хейт?

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

За пореден път, в България ставаме свидетели на поредното оплюване на едно красиво, щастливо и успешно младо семейство!

Поеодът за хейта на знайни и незнайни българи, бе еднс снимка, на която Алекс, Дани и синът им, позират с тениски с надписи. Тениската на Алекс е с щампа “Mother”, тениската на Дани е с щампа “Mother F*cker”, а тениската на малкият Габриел е с щампа “The result”. Снимката трябваше да бъде в духа на младото семейство, с лека доза хумор и да накара хората да се усмихнат. Всички знаем как Дани правеше и прави репортажи и предавания, знаем и Алекс колко усмихнат и положителен човек е.. Защо ги нападнахте?!

На нашият екип ни е изключително трудно да повярваме, че всичко е заради щампите на тениските.. Че какво им е? Смятате ги за вулгарни и не на място ли? А знаете ли как се правят бебета и какво се учи по Биология за 8-ми клас? Какво на щампата е нередно, пошло или лошо?! Нима не се обичат? Нима не се подкрепят? Нима не са едни млади и амбициозни хора, които ще възпитат детето си да следва мечтите си? Ние лично ги подкрепяме! Дерзайте младо семейство, не обръщайте внимание на нападките!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.