Роксана: Благодаря ,че съм една малка част от историята на едно голямо предаване.

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Певицата на народа – Роксана, не остана безучастна, когато разбра че една от най-големите и качествени продукции приключва съвсем скоро.

Ето какво написа певицата в официалната си страница:

“💞💞💞Тъжна съм , криво ми е и в същото време не искам да повярвам ,че предаването в което заблестя моята звезда на певица слиза от екрана след цели 19 години.
19 години и милиони мигове на любов , щастие музика, истини, сълзи ,разочарование, родолюбие,срещи,победи и много, много смях . Предаване легенда създадено от най големият за мен в историята на шоубизнеса в България шоумен, музикант, актьор,певец ,водещ , телевизионер ,но преди всичко голям човек ,Слави Трифонов .
Благодаря ви от сърце г-н Трифонов за това ,че повярвахте в мен, че ми дадохте шанс и отворихте вратата на голямата сцена за мен . Благодаря за това ,че нося името Роксана с което вие ме кръстихте и с което вече осем години творя и градя успешно своята кариера. Благодаря за всичко онова на което ме научухте и в ” Стани поп фолк звезда ” и в ” Гласът на България ” ,а то е безценно . Едно от най важните неща които научих е да вярвам в себе си и в същото време да внимавам колко съм си повярвала, ако искам след време да остана ,да остане моята музика в сърцата на хората ,дори когато мен вече ме няма . Благодаря на вас прекрасен КУ-КУ БЕНД и на целият екип на шоуто за винаги топлото и специално отношение към мен .Благодаря ,че съм една малка част от историята на едно голямо предаване . Благодаря .Обичам ви 💞💞💞”

Рокси винаги е била човек с огромно сърце и още по-огромен талант! Нашият екип се радва, че имаме такива музиканти в България!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.