Андреа завладя Лас Вегас на “European Music Fest”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Балканската звезда Андреа, бе един от специалните гости на престижният “European Music Fest”, който се проведе в Лас Вегас.

Звездата зарадва заокеанските почитатели на Балканската музика, с поредицата си от тотални хитове! Припомняме ви, че редица влогъри и популярни лица са запознати с творчестото на Андреа като цяло и тя е първият български изпълнител, за когото са чували. Те оценяват кариерата на Балканската ни звезда изключително високо, а някои от тях споделят открито, че ако Андреа бе родена в Америка, вече щеше да е абсолютна световна звезда! Е, тя вече е абсолютна Балканска звезда и най-разпознаваем артист зад океана, а с новите проекти които подготвя – нашият екип е сигурен, че ще бъдат поредните диаманти в короната на изпълнителката и ще я направят още по-популярна!

В официалният профил на “European Music Fest” се появи и картко клипче от изпълнението на Балканската звезда!

Меломаните вече тръпнат в очакване за новите проекти на изпълнителката! Те са убедени в усета на Андреа за тотални хитове и няма никакво съмнение, че любимката им скоро ще ги зарадва много приятно! И то не с един, а с няколко проекта! Очаквайте много приятни изненади! И нали знаете, “No Andrea, no evolution!”

В същото време, Балканската звезда намери и врвме да се разходи на популярни и красиви места в Лас Вегас, като “Ceaser’s Palace” и други и не пропусна да зарадва меломаните с атрактивни снимки!

Последното парче на Андреа е в колаборация с Mario Joy и стана тотален европейски хит! Сингълът “Miss California” се хареса изключително много, а редица популярни балкански и световни DJ направиха множество ремикси, които се радват на изключително голяма популярност!

Ремикс с близо 8 000 000 гледания!
Ремикс с над 2 000 000 гледания!
Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.