Емилия запя на испански в холивудска продукция!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Като истински холивудски филм, видеото на песента Bombon Bebe ни отвежда в Лос Анджелис, а City Radio and Television и Planeta TV / Телевизия Планета, вече правят съпричастни и своите зрителите на ефектния клип. И въпреки, че изпълнителите не участват в лентата, феновете отлично разпознават гласа на Емилия. Тя заедно с Costi и Jay Maly са част от новата холивудска продукция – Bombon Bebe. Във филмчето главно действащо лице е D-Ran Neal, който е познато лице от видеоклипове на Бионсе и реклами на световни спортни марки. Песента е част от каталога на Cat Music, които разпространяват проекта на всички континенти. Идеята за песента и поканата за участие в нея към звездата на телевизия “Планета” идва от композитора Costi Ioniță след успеха на проекта с Edward Maya, Harem.

“Costi ме покани на среща в Букурещ, за да чуя песента и да се запозная с Jay Maly – разказва Емилия – Мелодията ме грабна от първо слушане и с удоволствие приех поканата да участвам в този проект. Моята партия записах в София, но за да бъда максимално точна в изпяването на испански, поканих езиков експерт и вокален педагог, които ми дадоха ценни съвети.”

Още от самото начало идеята за видеоклипа е била танцуващ актьор да се разхожда в Холивуд по Алеята на звездите и по улиците на Лос Анджелис. Затова на Емилия не й се наложило да пътува до Америка.

Източник: Официалнатс страница на Емилия във Facebook – Emilia

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.