Преслава е звездният гост на “Night Club The Moon”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Мега звезфата на фирма “Пайнер” и певица без аналог – Преслава, ше бъде специален гост на клуб номер едно в България – “Night Club The Moon”.

Преслава ще изпълни на сцената на “Night Club The Moon” най-големите си хитове, специално за всички посетители на клуба! Интересен факт е, че Преслава няма слаба песен в кариерата си и това говори за тотален купон до зори! След участието на звездата на фирма “Пайнер”, за вашето насттоение ще се грижи най-добрият DJ в България!

Меломаните от Югозапада ще се стекат на по-доброто място в сряда – 15.05.2019г, когато на най-голямата клубна сцена в региона ще изшезе звездата на телевизия “Планета”! Всички знаем, че “Night Club The Moon” е най-големият клуб в Югозапада, но това не трябва да ви успокоява! Запазете вашите местенца на 📞 0887 35 35 25 📞 и се потопете в магията на двореца на удоволствията “Night Club The Moon”!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.