Роксана и Silver атакуват с дует!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Изпълнителите зарадваха своите почитатели с новината, че вече са заснели видеоклип към ново парче. Песента, на която Силвър и Роксана са заложили е изпълнена с много настроение и весели емоции.

Певицата от каталога на музикална компания “Пайнер” и звездата на “Фентъзи Груп Медия” вярват, че парчето ще се нареди сред любимите заглавия на публиката и ще намери заслужено място в клубовете и музикалните класации. За реализацията на клипа изпълнителите избраха датата 9 май, когато отбелязваме Деня на Европа.

Преди време, меломаните чуха парчето “Петък, събота, неделя” от Роксана и Silver, което стана мега хит! Парчето се върти и до ден днешен в разгара на купона, а феновете на поп-фолка вече нямат търпение да чуят новият хит! Роксана и Silver винаги вадят само хит след хит, а меломаните са убедени че и предстоящит проект ще се нареди до най-големите хитове за годината!

Информация: Green News

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.