Меломани: Емануела винаги е била и ще бъде номер едно!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Още със старта на кариерата си, Емануела получи огромното одобрение на публиката! Тогава, музикалната звезда бе с различни продуценти и се ротираше в различна музикална телевизия, но винаги е държала най-високо ниво за проектите си!

Година след година, Емануела вадеше хит след хит и надграждаше себе си! Певицата стававаше все по-красива и все по-желано име за клубни и концертни изяви. През годините, Емануела винаги е била водещо име и фактор в поп-фолка, както и е била отличавана с награди за големият труд, който е полагала.

Къю днешна дата, Емануела е стъпила на върха и няма мърдане от там! Изпълнителката пълни клубовете до пръсване, а хитовете и звучат навсякъде. Певицата е една от най-продуктивните изпълнителки, които винаги пускат различни, качествени и хитови проекти!

“Я се успокой” е в дует с Илиян и набира все по-голяма популярност, а меломаните отбелязват че Емануела изглежда повече от секси, а парчето е нещи различно и е като свеж полъх.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.