Меломани: Искаме да има всяка година турнета!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

През изминалите няколко години, изпълнители от други музикални жанрове ежегодно са на различни турнета из големите градове в България, но от много години, липсват поп-фолк турнета..

Дори към днешна дата, на поп-фолк клубни изяви и в поп-фолк клубове, има повече хора отколкото на други, но уви, турнета няма.

Меломаните обаче признават, че не е честно за изпълнителите от различни музикални компани, защото някои от тях имат хиляди, дори милиони почитатели, а няма как да се изявят на голяма концертна сцена.

В много музикални форуми и социални мрежи, те с носталгия разказват за големите и пищни турнета и незабравимите спомени в сърцата им!

Колко хубаво би било, ако организаторите направят нещо, музикалните компании се обединят дори за едно общо турне! Изпълнителите от музикалните телевизии, а и тези от интернет без телевизионна ротация, но с милиони гледания – също биха предизвикали фурор в меломаните!

Е, дали подобно нещо би се случило, но можем само да гадаем.. Представете си най-големите имена в поп-фолка, рамо до рамо на една голяма сцена.. Звучи невероятно, нали?

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.