Меломани: Мястото на Малката винаги е било при големите имена!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Почитателите на поп-фолк музиката, винаги са ценяли качествените изпълнители, с голям талант. Такъв е случаят и с Малката, която се подвизаваше с различен псевдоним във вече конкурентна музикална компания и телевизия.

Меломаните винаги са я пращи при най-големите имена, защото според тях, тя го заслужава, а и ще получи по-голямо развитие. Честно да си кажем, на нашият екип ни харесваха много проектите, които Малката правеше ззаедно с предишните си продуценти.

Факт обаче е, че за кратко време, Малката направи истински фурор! Изключително силен дебют и изключително силен прием от почитателите на поп-фолка! Браво на Малката, тя наистина е невероятен талант, много красива и вярваме че успехите за нея тепърва предстоят!

Новото музикално предложение на Малката “Не ме занимавай” се радва на изключително силен прием и на огромен интерес! Просто няма лош коментар за новият проект, а Малката изглежда в топ форма и с невроятно нежният си глас – просто дава сериозна заявка да бъде конкуренция на най-добрите! За кратко време, видеоклипа генерира изключително голяма гледаемост, което е показател за добре свършена работа!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.