Честит рожден ден, Криско!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Днес рожден ден празнува един изключително талантлив човек. Един човек, който преди време имаше много мечти, а сега те повечето са се пррвърнали в реалност! Кристиан Талев е по-популярен като Криско – най-големият хитмейкър в България!

Криско е създател и основател на “Adamand” – една от новите, но изключително успешни музикални компании в България! Зад гърба си, Кристиан Талев има един доста трънлив път преди да достигне нивото си в момента, но към днешна дата – артиста просто няма минаване в професията си! Неговото творщесто се радва на рекордна гледаемост в YouTube и стрийминг платформите!

Нашият екип му пожелава да бъде здрав, успешен и обичан, защото го заслужава! Да бъде също доста хитов и да не се спира пред никого и нищо!

P.S. Тъй като научихме, че любимата дестимация на Криско е Лас Вегас, пожелаваме му да има възможността и свободното време да посещава града по-често!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.