Огромен интерес към “Боже мой”! Парчето е тотален хит..

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Малко преди обявената дата и час за премиерата, станахме свидетели на едно от най-яките парчета! “Боже мой” бе изключителмо чакано парче от меломаните, защото Лидия и Десита представиха по един турбо хит, преди да се съберат за колаборация!

Изпълнителките на “Alpha Music”, получиха огромното одобрение на меломаните. Лидия и Десита имат изцяло положителни коментари под клипа в YouTube, а парчето направи своята премиера в официалният канал на “Alpha Music”!

И все пак – всички говорят за “Боже мой”! В парчето участва и звездата на фирма “Пайнер” – Емануела, която допълва изцялл новият хит на младите изпълнителки. Емануела не взема участие във видеоклипа, но дори и само с гласа си, тя внася нужният колорит и разчупва парчето много приятно!

За изключително кратко време, видеоклипът към “Боже мой” в YouTube канала на “Alpha Music”, набира все по-голяма популярност и по всичко личи, че ще имаме нов рекорд за гледаемост! Е, ако все пак не успее да мине досегашният, то поне ще го доближи – нещо, което не се вижда всеки ден.

“Боже мой” е по музика на самата Десита, а аранжимента е на Деян Асенов. Текста към парчето е написан от Десита, Лидия и Николай Гурманов. Изключително ефектният видеоклип е дело на “Buddubbaz Tape Company”.

По всичко личи, че “Боже мой” ще чупи рекорди и класации..

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.