“Ти си” запечата любовта на Джулия и Кристиан Кирилов!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

За първи път, нашият екип е свидетел на нещо толкова красиво. Двама млади и красиви влюбени, запечатаха своята любов и я превърнаха в песен! Така всички ще видят и чуят тяхната история!

Всъщност, това е дебюта на Кристиан Кирилов! Момчето определено си спечели симпатиите на меломаните, защото най-накраят виждат Кристиан, а не популярният образ на Митака от сериала с изключителен рейтинг “София Ден и Нощ”.

А Джулия е повече от красива! Наистина любовта краси човека, защото двамата изглеждат невероятно щастливи и още по-красиви! Джулия си спечели за кратко време огромна фенска аудитория, която с нетърпение чака всеки следващ проект на звездата на фирма “Пайнер”!

Но малко за “Ти си” да поговорим.. Парчето е хит, меломаните го обожават, а клубовете вече гърмят с него. Е, има и такива които не харесаха проекта, но е важно да се говори за него все пак, нали? Видеоклипа бе промотиран в канала на телевизия “Планета” и се радва на изключително висок интерес!

“Ти си” е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Петя Радева. Сценарист на видеоклипа е самият Кристиан Кирилов, а режисьори са Виктор Хаджи и Георги Марков.

Клубовете вече гърмят с “Ти си” и по всичко личи, че голямото чакане си е заслужавало! Нашият екип няма никакво съмнение, че “Ти си” ще бъде един от хитовете на сезона!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.