Андреа изненада меломаните с новият си хит “Amor Peligroso”!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Балканската звезда Андреа, която не спира да работи и да създава хит след хит, съвсем изненадващо представи новата си песен “Amor Peligroso”.

Новият хит на звездата е изключително приятна изненада за всички. Многобройните фенове на изпълнителката на Балканите са в тотална еуфория, пе любимката им представи новият си хит. Междувременно, феновете зад Океана на Андреа, се множат със скоростта на светлината. Редица популярни влогъри и известни лица в Америка, споделят че Андреа е първият български изпълнител за когото чуват и са изумени от творчеството на Балканската ни звезда. Също допълват, че качеството на проектите и е на нивото на световните изпълнители!

“Amor Peligroso” е едно изключително свежо парче с много хитов заряд. Всъщност, при първи слушане, асосциацията на нашият екип е радио хит. И да, сигурни сме че ще бъде, защото за пореден път Андреа представи изключително качествен видеоклип и хитово звучене. В лентата към “Amor Peligroso” виждаме Балканста звезда в няколко ефирни тоалета, които са част от нейната модна марка “Style By Andrea”.

Нашият екип няма никакво съмнение, че “Amor Peligroso” ще стане тотален Балкански хит и ще бъде на върха в класациите. Но това далеч не е всичко от Андреа! Имайте търпение, изненадите предстоят!

А до тогава.. Насладете се на “Amor Peligroso” и я научете по-бързичко, защото съвсем скоро ще звучи навсякъде!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.